Skapa konto & anmäl aktivitet

Välkommen att bli en del av Skåne Innovation Week 2020! Här kan du registrera din aktivitet till programmet. I år fortsätter vi utvecklingen av användarkonton och inloggning så att du som arrangör enkelt kan lägga in, få översikt och uppdatera dina aktiviteter själv.

Är anmälan öppen för alla?

Ja, det är fritt fram att anmäla sig och delta i Skåne Innovation Week, och det är gratis. Enda kravet är att du har något innovativt att framföra och att din aktivitet sker någonstans i Skåne, under perioden 23 maj – 31 maj 2020.

Hur anmäler jag en aktivitet?

Du som arrangör registrerar ett eget användarkonto på sajten – kom igång och skapa kontot längst ner på sidan. Genom användarkontot anmäler ni era aktiviteter och kan sedan uppdatera dem i egen takt vid behov. När ni är inloggade får ni på sidan Mina aktiviteter en översikt på era aktiviteter, möjlighet att redigera dem, testa hur de ser ut i publicerat läge samt se deras status. Börja med att skapa ditt konto med knappen längst ner. E-postadressen för kontot måste vara fungerande då all vår kommunikation skickas dit. När du loggat in kan du direkt börja att anmäla din aktivitet.

Vad händer efter att jag anmält?

När vi tagit emot din aktivitet går vi igenom innehållet, och om något är oklart kontaktar vi dig (se till att dina kontaktuppgifter är korrekta). Du kan själv ändra innehållet i din anmälan efterhand genom sidan Mina aktiviteter. När vi har godkänt din aktivitet publicerar vi den i programmet på sajten och skickar ett bekräftelsemejl till dig. Du kan också följa aktivitetens status genom Mina aktiviteter.

En eller flera aktiviteter?

Tänk på att du bara kan anmäla en aktivitet per dag i formuläret. Om din aktivitet sträcker sig över flera dagar måste du anmäla varje dag som en egen aktivitet. Samma sak gäller om du arrangerar flera olika typer av aktiviteter under veckan. Håll koll på dina aktiviteter på sidan Mina aktiviteter.

 

Hur registrerar sig deltagare till min aktivitet?

Du sköter själv registreringen av anmälningar till din aktivitet genom det biljettsystem du valt (t ex Billetto, Eventbrite, Invajo). Länken som du får av ditt biljettsystemet lägger du in i vårt registreringsformulär när du anmäler aktiviteten till oss. När vi publicerar din aktivitet här på sajten, kommer din länk att synas som en anmälningsknapp. Även en vanlig mailadress fungerar som anmälningslänk (då öppnar knappen ett e-post fönster så att dina deltagare kan maila in sin anmälan till dig). Du kan själv testa hur det ser ut: gå till Mina aktiviteter, klicka på Redigera på aktiviteten och lägg in din biljettlänken i fältet “Länk för anmälan”. Spara aktiviteten och klicka sedan på “Visa”.

Kan jag söka ekonomiskt stöd till min aktivitet?

Ja det kan du, ansök här på sajten. (ansökan öppnar 6 mars)

Om personuppgifter

Dina personuppgifter samlas in och behandlas i registreringsformuläret för det ändamål som beskrivs på denna sida. På skane.se/personuppgifter kan du läsa mer om dina rättigheter samt hur och varför Region Skåne hanterar personuppgifter.