Translated by Google Translate

« Alla nyheter

2017-05-31

Skåne Innovation Day: Innovativa misslyckanden i fokus på utställning

  Harley Davidson-parfym, penna för kvinnor och elektrisk ansiktmask är bara några av föremålen som visas upp på Museum of failure innovation. Samuel West tröttnade på framgångssagor och bestämde sig för att visa upp något helt annat. På Skåne Innovation Day visade han upp en tjuvtitt av föreställningen som snart öppnar i Helsingborg.

Museum of Failure Innovation är en samling av innovativa misslyckanden. Faktum är att majoriteten av alla innovationsprojekt misslyckas och genom utställningen vill man visa besökarna den fascinerande erfarenheten av att just misslyckas. Det är Samuel West, som är hjärnan bakom utställningen.

– Jag är innovationsforskare och psykolog och har egentligen inte något med museum att göra. Jag gillar det patologiska, det som inte fungerar och tycker att det är mycket mer fascinerande än framgångssagor, säger Samuel West.

besökare museum

Människor väljer ofta att visa upp lyckade projekt och goda exempel och det var precis det som Samuel West tröttnade på.
– Jag klarar inte av fler framgångssagor. Det är alltid samma likartade story, misslyckanden fascinerar på ett helt annat sätt.

Bland besökarna väckte utställningen stor nyfikenhet.

– Det behövs en sådan här utställning för att veta att stora företag också kan misslyckas, det gör mig tryggare genom att veta att alla kan misslyckas. Dessutom är föremålen coola att titta på, säger Qianqian Xing, från Eos cares.

Utställningen på Skåne Innovation Day bestod av en popup med några av föremålen som kommer att finnas på museet som öppnar upp i Helsingborg den 7 juni och redan nu har uppmärksamheten varit stor över hela världen.
– Det känns nervöst, jag har ont i magen, men det är förstås kul också, säger Samuel West.

Rejuvenique elektrisk mask