Translated by Google Translate

« Alla nyheter

2017-04-27

Rekordmånga aktiviteter klara för årets Skåne Innovation Week

Med mer än en månad kvar till årets Skåne Innovation Week är redan cirka 80 aktiviteter klara för veckan. Detta innebär att vi redan nu har dubbelt så många aktiviteter än förra året vid samma tidpunkt.

– Gensvaret för årets vecka har varit enormt. Vi är även i år på väg att slå rekord i antal arrangemang och deltagare. Många har fått upp ögonen för Skåne Innovation Week och ser värdet i att medverka under veckan, säger Carin Daal, enhetschef för Innovation och entreprenörskap på Region Skåne.

Skåne Innovation Week äger nu rum för fjärde året i rad, och det är tydligt att allt fler upptäcker fördelarna med att arrangera aktiviteter under veckan.

– Att arrangera en aktivitet stärker inte bara Skåne som innovativ region, det ger även arrangören en möjlighet att nå ut utanför sin omedelbara krets och möta en ny publik, säger Anna Nilsson, projektledare för Skåne Innovation Week på Region Skåne, som står bakom arrangemanget.

Bakom många av aktiviteterna står mer än en aktör, vilket har varit en tydlig ambition från Region Skånes sida inför årets vecka, och arrangörerna finns i alla delar av Skåne.

Se alla aktiviteter i programmet

Du vet väl att du fortfarande kan anmäla aktiviteter till Skåne Innovation Week 2017?
Så här anmäler du dig

Sex spännande aktiviteter ur programmet:

https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/curiocity-mashup/
https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/idekalaset-en-delad-ide-ar-en-god-ide/
https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/massa-for-nyanlanda-akademiker/
https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/creating-the-future/
https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/innovationsstafetten-i-vellinge-kommun-dag-1/
https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/roadtrip-ung-innovation-ostra-goinge-reflektionworkshop-fran-uppstart-young-innovation-hub-i-ostra-goinge/