Translated by Google Translate
Laddar aktiviteter
  • Den här aktiviteten har passerat.

Ystadmodellen i TV-soffan – FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer

Ett samtal med konkreta exempel. Ta plats i studion eller se sändningen på tid och plats som passar just dig!

Hur du kan gå från ord till handling i hållbarhetsarbetet och samtidigt skapa tillväxt och hållbar lönsamhet! Ystadmodellen är en konkret vägledning som steg för steg beskriver hur man som företag, kommun eller organisation kan arbeta för att skapa förutsättningar för ekonomisk, social och klimatmässig hållbar tillväxt och lönsamhet. Det är frågor vi lyfter fram under denna sändning.

Programledare är Lotte Nilsson, Ystad kommun och Helena Kurki, Innovationscenter för landsbygden. På plats i studion finns också företrädare för lokala företag och organisationer som delar med sig av sina kloka tankar, idéer och exempel. Ni kommer att få möta Carl-Magnus Bergenstierna, kvalitets och miljöchef på Nordvalls, Christine Pontho, ägare på Pontho Hair, Daniel Stridh, ägare på Place2place och Jörgen Reiman Ehle, verksamhetsutvecklare på Tillväxt Syd.

Två olika möjligheter att delta
Vill du delta som studiopublik eller vill du följa vår live-streamade sändning via Innovationscenters Facebook på denna länken –  det avgör du själv. Har du inte möjlighet att delta under dagen – ingen fara då har du chansen att se sändningen i efterhand.

Våra tilltänkta “tittare” är kommuner, organisationer och företagare

Sändningen bjuder på:
Detta är konceptet FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer
Vad innebär Ystadmodellen och dess fem steg?
Dags att öva med utgångspunkt i att fokusera på sin egen roll, inte någon annans. Våga tänka utanför ”boxen”. Att lyssna, reflektera och respektera.
Summering och sammanfattning

Ystadmodellen ”FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer” är ett koncept som utgår från FNs 17 globala mål och blir en katalysator för tillväxt. Konceptet initierades 2018 och arbetet har fått spridning nationellt. Ystads kommun och Tillväxt Syd är navet i konceptet. Nyfiken på att veta mer? Kika in på www.ystad.se/ystadmodellen

Datum
14 juni, 2022
Tid
14:00–15:00
Plats
Digitalt, Sjöbo
Adress
Åsumsgatan 8, Sjöbo
Anmäl dig till denna aktivitet
Tema
  • Finansiering och tillväxtstöd
  • Grön omställning
Format
  • Lyssna
  • Uppleva
Språk
Svenska
Arrangör
Innovationscenter för landsbygden, Sjöbo kommun, Ystad kommun, Tillväxt Syd
Kontaktperson
Helena Kurki
E-post
helena.kurki@sjobo.se
Telefon
+46705930243
Webbplats
http://www.innovationscenter.se