Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 24 maj, 2019 08:0013:00
 • Studio, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
 • Orkla
 • Workshop
 • Ekologisk hållbarhet
 • Välkommen till ett tufft men nödvändigt samtal om framtidens mat – Next is Now!

  I samband med Skåne Innovation Week går startskottet för Next is Now – då presenterar Orkla sin senaste hållbarhetssatsning som baseras på olika experters syn på framtidens hållbara mat.

  Vilken påverkan har den storskaliga livsmedelsproduktionen på vårt klimat och vår hälsa? Tillåter planeten att vi fortsätter äta kött? Eller måste alla bli veganer? Valet är inte svart eller vitt, utan det är flex som gäller enligt de experter Orkla tagit hjälp av för att utröna vad vi kommer äta i framtiden.

  I samband med Skåne Innovation Week går startskottet för Next is Now – då presenterar Orkla sin senaste hållbarhetssatsning som baseras på olika experters syn på framtidens hållbara mat.

  Ta del av högintressanta föreläsningar, forskarnas fakta, nya idéer, aktuella trender och paneldebatter om utmanande frågor för restaurangbranschen, storhushållen och livsmedelsproduktionen.

  På plats finns möjligheten att samtala med inbjudna så som hållbarhetschefer, trendexperter, forskare, politiker, kockar, kostchefer, studenter och många andra som har ett gemensamt intresse för att skapa en hållbar livsmedelsbransch.

  När: 24 maj, kl 08-13 (inkl. frukost och lunch)
  Var: Studio, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
  Press och övrig media hälsas välkommen. Vänligen anmäl er via anmälningsformuläret. Begränsat antal platser, för mer information och anmälan se: https://www.orklafoodsolutions.se/event/next-is-now/

  Information

  Datum
  24 maj, 2019
  Tid
  08:00–13:00
  Adress
  Studio, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
  Webbplats
  https://www.orklafoodsolutions.se/event/next-is-now/
  Arrangör
  Orkla
  Kontaktperson
  Ann Rebenstam
  E-post
  ann.rebenstam@orklafoods.se
  Telefon
  010-142 40 00

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet