Translated by Google Translate
Laddar aktiviteter
  • Den här aktiviteten har passerat.

Vägen till pengarna – konsten att hitta kapital i den egna verksamheten

Har du någon gång önskat att det fanns ett enkelt sätt att få en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi? Vill du investera, växa eller hitta kapital till att utveckla en ny idé, en innovation? Är du helt enkelt redo att ta ditt företag till nästa nivå? Koll på läget och små åtgärder kan ge stora och positiva effekter!

Tillsammans med Almi och ett spännande exempelföretag får du inblick i hur du med hjälp av ett enkelt, kostnadsfritt verktyg kan få bättre styr på din ekonomi och se vilka finansieringsmöjligheter du har via ditt eget bolag. Även om dina pengar inte räcker hela vägen så är det värdefullt att kunna finansiera åtminstone en viss del med egna medel. Att börja med att ha koll på den egna affären och bolagets egen ekonomi är ett mycket bra första steg för att sedan gå vidare med andra typer av finansiering.

Delta i vårt zoom-möte och ha chansen att ställa frågor, eller följ vår live-streamade sändning via Innovationscenters Facebook här eller via Europa Direkts Youtube-kanal här .
Har du inte möjlighet att delta under dagen – ingen fara då har du chansen att se sändningen i efterhand.

Vägen till pengarna är en lättillgänglig webbinarieserie producerad av Innovationscenter för landsbygden tillsammans med Europa Direkt Sydskåne. Vi gör detta för att sprida kunskap och information olika former av finansieringsmöjligheter som du kan söka som företagare eller organisation.

De tidigare avsnitten i denna webinariesserie kan du se på https://www.youtube.com/channel/UCKbdYG78Z5j3k_CG72Uw5Lg
http://innovationscenter.se/?s=finansieringskartan får du en snabb översikt över olika typer av finansiering. En karta att använda dig av oavsett var du är på din företagsresa!

Datum
17 juni, 2022
Tid
13:15–13:45
Plats
Digitalt
Adress
Digitalt, Sjöbo
Anmäl dig till denna aktivitet
Tema
  • Finansiering och tillväxtstöd
Format
  • Lyssna
Språk
Svenska
Arrangör
Innovationscenter för landsbygden, Europa Direkt Sydskåne, Almi Företagspartner Skåne
Kontaktperson
Helena Kurki
E-post
helena.kurki@sjobo.se
Telefon
+46705930243
Webbplats
http://www.innovationscenter.se