Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 29 maj, 2019 15:0016:45
 • Bredgatan 11, Helsingborg
 • Altenius Social Innovation
 • Workshop
 • Ekonomisk hållbarhet
 • Entreprenörskap
 • Hållbar tillväxt
 • Start up
 • Uppstart : Nätverk Innovation för Hållbar Kompetensförsörjning

  Brinner du för vår enskilt största tillväxtutmaning kompetensförsörjningen och vill byta tankar och erfarenheter med likasinnade här i Skåne? Härligt! Häng då med på denna uppstart av Nätverket Innovation för Hållbar Kompetensförsörjning! Nätverket är till för dig som innovatör i någon form; entreprenör/intraprenör/impacter etc. Helt enkelt dig som bidrar till innovation och nytänkande kring hur vi attraherar och behåller kompetens och talang till Skåne.

  Tillgång till kompetens betraktas idag som vårt största hinder för tillväxt. Bristen är påtaglig och det jobbas intensivt för att finna nya innovativa lösningar, inte minst bland oss innovatörer och entreprenörer här i Skåne. Låt oss därför göra gemensam sak för att tillsammans skapa synergier och banbrytande lösningar.

  Detta blir startskottet för ett välbehövligt nätverk med fokus på just innovation för hållbar kompetensförsörjning. Tanken är att få till stånd ett informellt och otvunget erfarenhetsutbyte, fyllt av inspiration, synergier samt att vi på sikt tillsammans kan komma att bli en tongivande och drivande kraft för hållbar kompetensförsörjning.

  Vem riktar sig nätverket mot? I princip alla som brinner för kompetensförsörjningsfrågor och bidrar till innovation och nytänkande kring hur vi ser på morgondagens kompetensförsörjning. Oavsett om du jobbar med kompetensförsörjning i privat eller offentlig sektor, som konsult eller anställd, som rekryterare eller HR, ja kort sagt; om du vill träffa andra som brinner lika mycket som du gör för kompetensförsörjningsfrågorna, varmt välkommen till Helsingborg och Mindpark denna eftermiddag!

  Nätverksuppstarten är en del av en eftermiddag med hållbar kompetensförsörjning i fokus. Se även programpunkten “Innovation för Hållbar Kompetensförsörjning”, kl 1300 – 1445, som du som med fördel kan deltaga i och där du som entreprenör även har möjlighet att pitcha din lösning.

  Tips! Samma kväll följer ytterligare ett event i Helsingborg inom ramarna för Skåne Innovation Week: “Free Walking Tour of Helsingborg for Entrepreneurs by Entrepreneurs”, med start från Stortorget kl 17.

  Varmt välkomna till uppstarten av nätverket Innovation för Hållbar Kompetensförsörjning!

  Information

  Datum
  29 maj, 2019
  Tid
  15:00–16:45
  Adress
  Bredgatan 11, Helsingborg
  Webbplats
  https://www.altenius.com/
  Arrangör
  Altenius Social Innovation
  Kontaktperson
  Christian Altenius
  E-post
  christian@altenius.com
  Telefon
  0709850466

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet