Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 30 maj, 2018 08:0010:00
 • Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg, Helsingborg
 • BrainLit AB, SuperLab
 • Frukostmöte
 • Ekologisk hållbarhet
 • Entreprenörskap
 • Hållbar stadsutveckling
 • Personlig hälsa
 • Start up
 • Morgondagens intelligenta kontor idag – med BioCentric Lighting™

  Starta dagen med frukost och med att lära dig mer om morgondagens hälsosamma och intelligenta kontor. SuperLabs kunskap om nudging, ljud, ljus och artificiell intelligens gör framtidens kontor hälsosammare, prestations höjande och intelligentare. I dessa ingår BrainLits ljusmiljöer med BioCentric Lighting™ där naturligt dagsljus efterliknas inomhus, och som bygger på nobelprisbelönad forskning om kroppens dygnsrytm för människors förbättrade hälsa och välbefinnande.

  Starta dagen med frukost och med att lära dig mer om morgondagens hälsosamma och intelligenta kontor. Läs nedan mer om innehåll i presentationerna som kommer vara interaktiva med möjlighet till dialog.
  08.00 – 08.30 Vi bjuder på frukost
  08.30 – 09.30 Morgondagens intelligenta kontor idag
  Niklas Madsen, vd, SuperLab
  BioCentric Lighting™ för människors hälsa och välmående
  Truls Löwgren, CTO, BrainLit
  09.30 – 10.00 Eftersnack

  Om presentationerna:
  SuperLab- morgondagens intelligenta kontor
  Niklas Madsen, vd och ägare.
  Niklas berättar om hur vi kan kan skapa en bättre fysisk arbetsmiljö med smarta lösningar. Med smarta nya lösningar kan vi få människor att undermedvetet att må mycket bättre på arbetsplatsen. Via rätt kunskap om nudging, ljud, ljus och artificiell intelligens kan vi alltså få framtidens kontor att bli mer hälsosammare, prestations höjande och intelligentare. Niklas ger dig en inblick i hur vår omvärld håller på att förändras och bli medvetna om vart vi är på väg för ni ska kunna bemöta nya krav och önskemål på er arbetsplats.
  Superlab har under flera år studerat framtidens kontor och hur man skapar en arbetsplats som blir ett attraktiv varumärke. Det handlar om ett nytt förhållningssätt där arbetsplatsens klimat och fysiska design samverkar för att ta vara på lekens kraft. Forskning visar att lekfulla arbetsmiljöer är mer innovativa, gör oss mer produktiva och framförallt så har vi roligare. Över 70 olika forskningsrapporter från hela världen pekar åt ett och samma håll där lekfullhet är den röda tråden. Du kan läsa mer i deras bok ”Playful Office – The future office philosophy that will turn employees into employees.” (2017).

  BrainLit – BioCentric Lighting™ – Dagsljus inomhus för människors hälsa och välmående, Truls Löwgren, CTO
  Truls tar oss in i hur människans evolution har pågått under hundra tusentals år utomhus i naturligt dagsljus som förändras över dygnets timmar och som vi behöver för en god hälsa. När vi nu har flyttat inomhus får vi alldeles för lite dagsljus och lever i biologiskt mörker. BrainLit skapar ljussystem och ljusmiljöer som efterliknar naturligt dagsljus med variationer i intensitet, fördelning och färginnehåll. Ljusmiljöerna syftar främst till att förbättra människors hälsa och välmående och där en hörnsten i företagets verksamhet är att säkerställa effekten av ljuset. T.ex. har en studie visat förbättrad sömn hos skolelever med BrainLits ljusmiljöer i klassrummet. BrainLits ljusmiljöer passar allt från kontor, skolor, hälsovård till verkstadsindustri och såväl enstaka rum som kompletta byggnader. BrainLit levererar nyckelfärdiga ljuslösningar, färdiga att använda och är med kunden hela vägen; från det att intresset väcks tills en färdig ljuslösning finns på plats, och med möjlighet till skräddarsydda serviceavtal.

  Information

  Datum
  30 maj, 2018
  Tid
  08:00–10:00
  Adress
  Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg, Helsingborg
  Webbplats
  http://www.brainlit.se och www.superlab.se
  Arrangör
  BrainLit AB, SuperLab
  Kontaktperson
  cathrin frisemo
  E-post
  cathrin.frisemo@brainlit.se
  Telefon
  0766 401070

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet