Translated by Google Translate
Laddar aktiviteter
  • Den här aktiviteten har passerat.

Hitta kreativa vägar för bättre kompetensförsörjning med Kompetenskompassen!

Välkommen till ett öppet nätverkande med Rusta och Matcha företag inom Ystads kommun. Under en innovativ förmiddag bjuder vi in till att utbyta erfarenheter, lyfta utmaningar och knyta värdefulla kontakter

På förmiddagen den 14 juni möts först ett antal särskilt inbjudna aktörer för att sätta den gemensamma agendan för att skapa bättre kompetensförsörjning. Genom innovativt samarbete kan vi tillsammans möta det största tillväxthindret för företag i Sverige – kompetensförsörjningen. Detta är det första konkreta steget för att skapa en neutral arena som är till gagn för hela näringslivet.

Den sista timmen på programmet, mellan 10.00 och 11.00 öppnar vi upp för fler deltagare, från näringslivet, från offentlig sektor, från organisationer och föreningar. Det gemensamma syftet är att skapa nytt för att möta de stora utmaningarna kring kompetensförsörjning. Tillsammans och på nya sätt! Välkommen på kompetensfika!

Kompetenskompassen är en del av Ystads kommuns strategiska arbete för en hållbar kompetensförsörjning, en modell i tre steg med tillhörande verktygslåda. Här ingår bland annat samverkan mellan företag, organisationer och utbildningsverksamheter.

Innovationscenter för landsbygden bidrar denna förmiddag som samtalsledare och medfacilitator.

Målgrupper: Kommuner, organisationer och företagare

Kort om programmet:
* Workshop med på förhand inbjudna ”rusta och matchaföretag” – tillsammans sätts ramarna för ett fortsatt och uppväxlat samarbete för att med nya metoder och i ett nytt sammanhang göra skillnad
* Kompetensfika – mingel och nätverkande för kortare vägar till konkreta lösningar

Anmälan: via mail till Jenny Randowo, jenny.randowo@ystad.se senast den 9/6, ange också om du har önskemål om specialkost.

Datum
14 juni
Tid
08:30–11:00
Plats
Ystad
Adress
Lancasterskolan, Sankt Petri Kyrkogatan 2, Ystad
Anmäl dig till denna aktivitet
Tema
  • Kompetensförsörjning och kompetensutveckling
Format
  • Nätverka
  • Samskapa
  • Samtala
Språk
Svenska
Arrangör
Innovationscenter för landsbygden, Ystad kommun
Kontaktperson
Jenny Randowo
E-post
jenny.randowo@ystad.se
Telefon
0411 - 577 51 90
Webbplats
https://www.ystad.se/naringsliv/skola----naringsliv/kompetenskompassen/