Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 27 maj, 2019 15:3017:30
 • IHM Business School, Warfvinges Väg 39, 104 25 Stockholm, Stockholm
 • Arrangör: Emprogage AB
 • Workshop
 • Ekologisk hållbarhet
 • Ekonomisk hållbarhet
 • Entreprenörskap
 • Hållbar stadsutveckling
 • Hållbar tillväxt
 • Jämställdhet
 • Skapa berättelsen om vår framtid – där vi alla är bäst för världen

  När du tänker på samhället, arbetsliv och ditt eget liv i framtiden, vad ser du då? Vad vill du se? Vi ser ett samhälle där vi har rört oss från att sträva efter att bli bäst i världen till att istället vara bäst för världen. Vi är just nu inne i ett så kallat paradigmskifte och vi har alla möjligheter att styra denna skuta ut på ett fantastiskt äventyr. Men vart är vi på väg? Vad är egentligen bäst för världen?

  OBS! – Workshopen genomförs i Stockholm. Samma workshop genomförs i Lund 28/5 och i Almedalen 3/7 – anmälan via samma länk – https://simplesignup.se/event/152729

  Under workshopen bygger vi tillsammans berättelsen om framtiden. Vi utmanar hur vi ser på saker och ting, saker som vi tar för givna. Vilka sanningar är du villig att utmana? Vilka frågor kan vi ställa oss som skapar både framtidstro och berättelser som ger hopp, insikter och viljan att genomföra en förändring?

  Vi är nyfikna på de nya idéer, mål och principer som vi under workshopen gemensamt kommer fram till är bäst för världen. För det är vi som sätter tonen i berättelsen och framtiden. Kom, öppna ditt sinne och gör din röst hörd!

  OBS! – Workshopen genomförs i Stockholm. Samma workshop genomförs i Lund 28/5 och i Almedalen 3/7 – anmälan via samma länk – https://simplesignup.se/event/152729

  Ship of a New Story är en arena där framtidens berättelse skapas. Vi utforskar skiftet från att sträva efter att bli bäst i världen till att vara bäst för världen. Hur kommer våra organisationer se ut? Hur ser arbetslivet ut? Hur görs affärer? Hur kommer våra relationer fungera? Hur kommer skola och lärande att fungera? Hur kommer vi att se på oss själva, varandra och världen?

  Ship of a New Story är ett projekt av Emprogage, och är utformat tillsammans med flera samskapare – personer, organisationer och samhällen. Ship of a New Story seglar till Almedalsveckan i Visby 2020-2022 och i fokus står dessa tre delar:
  – Ship of a New Story gör det möjligt för de som inte just nu finns representerade i Almedalen att delta.
  – Ship of a New Story gör det möjligt för många röster på flera arenor med program, panelsamtal, dialog, workshops, aktiviteter och utställare.
  – Ship of a New Story gör det möjligt att skapa den nya berättelsen. Skeppet är inte en metafor för skiftet från bäst i världen till bäst för världen, utan det är just det.

  Läs mer om Ship of a New Story på www.shipofanewstory.com

  EMPROGAGE är en organisation som verkar för det som är bäst för världen. Våra tre huvudprinciper empati, proaktivitet och delaktighet utgör inte bara grunden för vår affärsfilosofi, utan bildar också vårt namn EMPROGAGE. Vi tror på personligt ansvar för att skapa en bättre värld genom medvetna val. Och tillsammans arbetar vi för det som är bäst för världen. EMPROGAGE är vårt sammanhang och vår mötesplats. Vi skapar framtiden tillsammans.

  Läs mer om Emprogage på www.emprogage.com

  Information

  Datum
  27 maj, 2019
  Tid
  15:30–17:30
  Adress
  IHM Business School, Warfvinges Väg 39, 104 25 Stockholm, Stockholm
  Webbplats
  http://www.emprogage.com
  Arrangör
  Arrangör: Emprogage AB
  Kontaktperson
  Stellan Nordahl
  E-post
  stellan.nordahl@nykraft.nu
  Telefon
  0707-482582

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet