Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 29 maj, 2018 17:0018:00
 • THINK Open Space, Bredgatan 11, Helsingborg
 • Forza of Sweden
 • Föreläsning
 • Hållbar tillväxt
 • Från nyanländ till här och nu

  Under föreläsningen ger vi en inblick i vår integrationsmetod som lett till att 85 procent av de nya svenskar som gått våra kurser har tagit sig vidare till arbete, studier, praktik eller eget företagande inom ett år efter kursens slut.

  Denna föreläsning vänder sig till dig som har bott i Sverige stora delar av ditt liv och värdesätter den inkluderande gemenskapen.

  OBS anmälan till föreläsningen sker via följande länk: https://www.facebook.com/events/631341843874759/ OBS

  Vi kommer dela med oss av grundstenarna i vår metod och vad deltagarna i våra kurser har uttryckt varit de största utmaningarna med att komma in i ett nytt samhälle. Vi delger även hur vår utbildningsmetod har bidragit till att överbrygga en del av de utmaningarna och att deltagarna har kunnat ta sina första kliv in på den svenska arbetsmarknaden. Genom inspirerande historier om några av våra deltagares resor ger vi er en känsla av vad det har betytt för våra deltagare och deras familjer att komma in i samhället och hur vi alla kan bidra till att fler nya svenskar får ta plats i sitt nya hemland.

  Men för att skapa lyckosam integration räcker det inte med att prata om hur man gör som ny svensk. Vi behöver också prata om vad man som etablerad i landet kan göra när det kommer nya svenskar. Inser vi verkligen vikten av “dörröppnare” som delar med sig av sin kunskap, kompetens och nätverk?

  Vår förhoppning är att låta er ta del av en inspirerande och lärorik stund kring vad vi alla kan bidra med för att skapa ett inkluderande samhälle.

  Anmälan till föreläsningen: https://www.facebook.com/events/631341843874759/

  OBS Begränsat antal platser

  Information

  Datum
  29 maj, 2018
  Tid
  17:00–18:00
  Adress
  THINK Open Space, Bredgatan 11, Helsingborg
  Webbplats
  https://www.facebook.com/events/631341843874759/
  Arrangör
  Forza of Sweden
  Kontaktperson
  Blerim Salihi
  E-post
  blerim.salihi@forzaofsweden.se
  Telefon
  0704-59 11 01

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet