Laddar aktiviteter

« Alla aktiviteter

 • Den här aktiviteten har passerat.
 • 30 maj, 2018 12:0012:45
 • Medicon Village, Scheelevägen 2, Lund
 • Medicon Village, "Innergi i Lund", BetaHälsan
 • Föredrag
 • Personlig hälsa
 • 5 enkla life hacks till en mer energirik och hållbar vardag!

  Hur blir man egentligen mer produktiv och innovativ i vardagen? Hur får man energin att räcka hela dagen? Hur sänker man tempot och skapar ”ro i systemet” utan att tappa farten? Kom förbi så får du 5 handfasta, värdefulla life hacks varvat med aktuell forskning, konkreta ”cases” och påfyllande energi.

  För att prestera och må på topp i den snabba och komplexa vardagen behöver vi
  uppgradera och omvärdera några av våra nuvarande vanor och förhållningssätt. Kom förbi Medicon Village på en härlig inspirations stund tillsammans med Eva Ekesbo, VD på BetaHälsan och Trine Grönlund, initiativtagare till ”Innergi i Lund”. Tillsammans ger de dig 5 enkla och användbara life hacks som hjälper dig bli mer innovativ, produktiv och välmående i vardagen

  Eva Ekesbo är leg fysioterapeut, ergonom och VD på BetaHälsan som hjälper verksamheter i regionen att förebygga ohälsa, stärka det friska och bli mer hälsosamma företag med personal som trivs.
  www.betahalsan.se

  Trine Grönlund är VD på Innergi Labbet som arbetar med den mentala hälsan i högpresterande verksamheter. Hon är eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult på bägge sidor av sundet samt initiativtagare till ”Innergi i Lund” ett tvåårigt program som ska inspirera ledare och medarbetare i Lund till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.
  www.innergiilund.se

  Information

  Datum
  30 maj, 2018
  Tid
  12:00–12:45
  Adress
  Medicon Village, Scheelevägen 2, Lund
  Webbplats
  http://www.innegiilund.se, www.betahalsan.se, www.mediconvillage.se
  Arrangör
  Medicon Village, "Innergi i Lund", BetaHälsan
  Kontaktperson
  Trine Grönlund
  E-post
  Trine@innergi.se
  Telefon
  0704859410

  Anmälan

  Anmäl dig till denna aktivitet