Translated by Google Translate

« Alla nyheter

Unity EV

2016-04-19

Över 40 evenemang klara för Skåne Innovation Week 2016

Just nu består programmet för årets Skåne Innovation Week av 42 klara evenemang och ytterligare ett tjugotal är på väg in. Förra året bestod veckan av hundratalet aktiviteter och det mesta talar för att året Skåne Innovation Week blir ännu större än fjolårets.

I Vellinge arrangeras för andra året i rad Innovationsstaffetten där företag den 31 maj och 1 juni utvecklar innovativa idéer tillsammans. Just nu letar man efter företag som är sugna på att utmana sig själva och andra företag på orten!

Hos Uniti HQ i Lund arrangeras den 2 juni en eco-barbacue, där gästerna får möjlighet att testa Unitys virtual reality-nyhet Unity EV vars mål är att utmana den konventionella bilindustrin i världen.

I Kristianstad den 3 juni kommer Krinovas Rolando Gonzalez, från Mexico, att presentera det koncept om innovationsutveckling och innovationsmetodik som han tillsammans med Krinovas Business Designers tagit fram.

Anmäl dig till något av evenemangen via länkarna: 

https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/innovationsstafetten-2016/

https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/uniti-vr-test-drive-at-the-skane-innovation-week/

https://skaneinnovationweek.com/wordpress/program/global-innovation-seminar-gis-cross-border-innovation-and-international-cooperation/