Vad är Skåne Innovation Week?

Skåne Innovation Week äger rum för femte gången 2018 och det är Region Skåne som står bakom arrangemanget. Det som gör Skåne Innovation Week unikt är alla de aktiviteter som arrangeras av olika aktörer runt om i Skåne. Det kan vara företagsinkubatorer, kommuner, kluster, företag, föreningar eller entreprenörer som står bakom det som händer under veckan. Gemensamt är att de alla på något sätt arbetar för ett mer innovativt Skåne.

Region Skånes mål med Skåne Innovation Week är dels att visa upp allt det fantastiska som händer i Skåne och som gör Skåne till en mer innovativ plats. Målet i Skånes internationella innovationsstrategi är att bli Europas mest innovativa region 2020 och Skåne Innovation Week är en viktig del för att nå denna ambition.

Vi arbetar dessutom för den regionala utvecklingsstrategin och även här är Skåne Innovation Week och alla de aktörer som deltar viktiga pusselbitar för att nå ambitionerna i strategin år 2030. Skåne Innovation Week arrangeras av avdelningen för regional utveckling vid Region Skåne, och ansvarig projektledare är Karl Philip Barakate vid enheten för innovation och entreprenörskap.

Hitta och boka aktivitet

Programmet för 2018 är under uppbyggnad. Har du en innovativ idé och vill marknadsföra den genom en aktivitet under Skåne Innovation Week 2018? Anmäl din aktivitet här!

Program


Kontakta oss

Om du har frågor kan du kontakta oss som arbetar med Skåne Innovation Week eller kolla in vår lista med vanliga frågor.

Kontakta oss