Translated by Google Translate

« Alla nyheter

2016-06-02

Boosta din karisma – konsten att leverera även en skitdag

– För att sammanfatta, vi försöker väl alla få er att hitta lösningarna inom er själva, sa Åsa Rydhard, en av fem inspiratörer som talade på temat ”Boosta din karisma – konsten att leverera även en skitdag” på onsdagen.

Fem kvinnor beskrev sina tankar kring företagande, självförtroende, drivkrafter och relationer för de engagerade besökarna.

Åsa Rydhard driver Storyakademin och talade om vikten av att med hållning och klädsel visa säkerhet, och att se till att du själv är hjälten i din berättelse.

Ulrika Hederberg med Konstenattrackatill.se menade att motstånd är bra och att du ska bejaka och analysera ditt inre motstånd för att göra det till en fördel.

Kicki Westerberg titulerar sig ekonomisk PT och sa att du ska ta betalt för det du är värd, att man inte ska värdera sig själv och dina insatser, utan i stället den nytta du gör för dina kunder.

Frida Kabo är konsult och möjlighetsutforskare och talade om att du kan bli mer du om du känner och tar hjälp av dina drivkrafter.

Anna Bergström är coach och menade att affärsrelationer och kärleksrelationer fungerar ungefär likadant. Om du fokuserar på dig själv och gillar det du gör, då får du kunden att gilla att göra affärer med dig.

SIW16_boosta15

SIW16_boosta01

SIW16_boosta06

SIW16_boosta36

/Bengt Flemark