ANMÄL AKTIVITET

  ANMÄLAN ÄR STÄNGD FÖR 2018

Välkommen att bli en del av Skåne Innovation Week 2018! Här kan du registrera din aktivitet till programmet.

Genom att göra saker tillsammans kan vi skapa ett ännu mer innovativt Skåne. Därför vill vi som arbetar med Skåne Innovation Week uppmana er alla att delta med aktiviteter under veckan. Ta chansen att visa upp allt fantastiskt som ni gör!

 Är anmälan öppen för alla?

Ja, det är fritt fram att anmäla sig och delta i Skåne Innovation Week, och det är gratis. Enda kravet är att du har något innovativt att framföra och att din aktivitet sker någonstans i Skåne, någon gång mellan 28 maj och 1 juni.

Hur anmäler jag och vad händer sen?

Använd formuläret nedan. Se till att informationen du anger är färdig för publicering innan du skickar in, och att den är skriven så att besökare snabbt förstår vad aktiviteten handlar om. Tänk på att detta inte är en intern ansökan; det du skriver i anmälan kommer att publiceras externt i programmet (efter vårt godkännande). När vi tagit emot din aktivitet går vi igenom innehållet, och om något är oklart kontaktar vi dig innan publicering. Se därför till att du anger korrekt e-post och telefonnummer. När allt är klart publicerar vi aktiviteten i programmet och meddelar dig om detta.

En eller flera aktiviteter?

Tänk på att du bara kan anmäla en aktivitet per dag i formuläret. Om din aktivitet sprider sig över flera dagar måste du anmäla varje dag som en egen aktivitet. Samma sak gäller om du arrangerar flera olika typer av aktiviteter under veckan.

 

Hur registrerar sig deltagare till min aktivitet?

I samband med att vi publicerar din aktivitet, kommer vi mejla er länk till en Billetto-sida som vi skapat, där dina besökare kan registrera sitt deltagande. Länken kommer publiceras tillsammans med din aktivitet i vårt program. Om ni istället hanterar registrering på egen väg så är det så klart helt ok, glöm då inte att ange instruktioner och/eller länk i er anmälan.

Kan jag söka ekonomiskt stöd till min aktivitet?

Ja det kan du! Ansök här på sajten (ansökan för 2018 är stängd).

Inspiration

Behöver du tips och ideér för vad en aktivitet kan innehålla? Inspireras gärna av alla de aktiviteter som redan är anmälda. Du kan också läsa våra nyhetsreportage av utvalda aktiviteter från 2017:
Speeddating på professionell nivå
Innovationer kan möta sociala utmaningar
Nyfikna tropikhattar på safari i Helsingborsdjungeln

 

Skicka in er aktivitet till programmet för Skåne Innovation Week 2018


Anmälan för 2018 är stängd.